Kedves Jegyespár!

Ménich Evelin vagyok okleveles Szertartásvezető. 

Egészen fiatal korom óta jártam irodalmi versenyekre és esküvőkre verset mondani. Nagyon szerettem felkészülni ezekre a napokra és főleg látni a jegyespár boldogságát és meghatódottságát. Az életem más területen folytatódott, míg meg nem ismertem a Párom, aki rengeteg esküvőn vesz részt, újabban mint Ceremóniamester. Az Ő ötletéből és biztatásából jelentkeztem a Prestige Oktatási Stúdióhoz, hogy a legjobbaktól tanuljam meg a szertartásvezetés alapjait. Már alig várom, hogy megismerjelek Titeket és megtiszteljetek azzal, hogy engem kértek fel a polgári szertartásotok megvalósítására. Remélem hamarosan találkozhatunk személyesen is, és megbeszélünk mindent ami ahhoz kell, hogy örök élmény maradjon az esküvőtök egyik legszebb pillanata. A kis történetem végére értem és alig várom, hogy elmeséljétek a Ti történeteteket Nekem, hogy egy igazán különleges és egyedi szertartással készüljek Számotokra." 


Az esküvőtök előtt.. 


Az ajánlatkérés után, ha szeretnétek, lehetőségetek van személyes találkozásra vagy egy online beszélgetésre. Átbeszéljük az elképzeléseiteket és kicsit megismerjük egymást. Ez még semmilyen kötelezettséggel nem jár egyikünk felé sem!

Amennyiben szimpatikus leszek, a személyes találkozó alkalmával minden részletet megbeszélünk, a lehető legtöbb információt fogom elkérni majd Tőletek, hogy még jobban megismerjelek Titeket (pl: megismerkedés, első csók, lánykérés stb), hogy a szertartás szövege Rólatok szóló legyen. A szerződés aláírás is ekkor történik meg.

A második találkozás alkalmával, esküvő előtt pár héttel, már a szertartás forgatókönyvét véglegesítjük, egyeztetünk a szolgáltatókkal, hogy minden zökkenőmentesen történjen a Nagy Napotokon. 

Az esküvő napján várlak Titeket a szertartás helyszínén! :)